Tuotteet hakusanalla tukholman franssi (6)

Calissons Provencesta - Calissons-makeiset Provencesta

Calissons Provencesta - Calissons-makeiset Provencesta

Provençelainen calissonimme valmistetaan kattilassa perinteisin menetelmin. Tämä soikea herkku, jonka päädyt ovat terävät, tarjoaa kaikki mantelin, sokeroidun melonin ja sokeroidun appelsiininkuoren maut, ja sen muoto antaa sille omaleimaisuutensa. Täydellinen mihin tahansa tilaisuuteen! Tiedätkö, mistä Calisson de Provence on peräisin? Calisson on yksi 13 provençelaisesta jouluherkusta. Se tunnetaan parhaiten Aix-en-Provencen kaupungin symbolina. Calissonin ympärillä on useita legendoja, mutta tunnetuin niistä juontaa juurensa 1400-luvulle, kuningas René d'Anjoun, viimeinen Provençan kreivi, on tarinan keskiössä. Hänen sanotaan pyytäneen makeistekijää valmistamaan makeisen vaimolleen, Jeanne de Lavalille. Kun hän vihdoin hymyili, yksi hänen sukulaisistaan sanoi: Di calin soun ("Nämä ovat halauksia"). Calisson syntyi.
Roumaguet Makea viini 2021 Bordeaux - Makea valkoviini AOP Bordeaux

Roumaguet Makea viini 2021 Bordeaux - Makea valkoviini AOP Bordeaux

ALKUPERÄ - TERROIR Makea Valkoviini Bordeaux'sta Roumaguet on tulos tiukasta valinnasta, jonka ovat tehneet viinintekijämme, kunnioittaen Bordeaux'n jaloja terroireja. Bordeaux'n alkuperämerkintä kattaa yli 40 000 hehtaarin alueen, joka kattaa koko Bordeaux'n viinitarhan. Terroirien rikkaus ja läheisyys Atlantin valtamereen luovat ihanteelliset olosuhteet poikkeuksellisten viinien tuottamiseen. VIININ VALMISTUS Korjattu täydellisessä kypsyydessä Perinteinen vinifikaatio ruostumattomassa teräksessä Kypsytetty tankeissa RYPSILAJIT 100% Sémillon MAISTELUMUISTISET Roumaguet Bordeaux Blanc Moelleux paljastaa kauniin kirkkaan keltaisen värin ja hedelmäisen aromin, jossa on sitrushedelmien ja keltaisten hedelmien vivahteita. Suussa se tarjoaa herkullisia makuja eksoottisista hedelmistä ja hienoa tasapainoa makeuden ja hapokkuuden välillä. Hedelmällinen jälkimaku viipyy miellyttävällä raikkaudella.
Burgundin Côte Chalonnaise

Burgundin Côte Chalonnaise

Pinot Noir on ainoa rypälelajike, jota viljellään tätä viiniä varten. Viinitarhat sijaitsevat Buxyn ja Saint Gengoux le Nationalin välillä, ja ne ovat yleensä keskikokoisilla rinteillä. Maaperä on matalaa ja ilmavaa. Alueet ovat erittäin kivisiä, mikä on ihanteellista Pinot Noirille. Kesäkaudella kivet säilyttävät lämpöä ja luovuttavat sen viinille. Nämä kivet nopeuttavat siten rypäleiden kypsymistä. Sen rypäleet tulevat Côte Chalonnaise -alueen savi-kalkkikivimaista, joissa kalkkikivi on hallitsevana. Rinteet ovat loivia ja suuntautuvat itään ja kaakkoon. Kypsytys Viinin valmistus alkaa teräksisissä säiliöissä, minkä jälkeen se siirretään tammitynnyreihin. Kypsytysaika tynnyrissä vaihtelee vuosikertojen mukaan. Viinin luonne Kaunis punainen väri, kirkas, rubiinin sävyillä, tuoksu avautuu Pinot Noirin tyypillisillä punaisilla hedelmillä (mustaherukka, kirsikka, viinimarja) savuisilla, humusmaisilla ja joskus eläimellisillä vivahteilla. Rikas ja monimutkainen, sen rakenne on tiivis pehmeiden ja eleganttien tanniinien päällä. Kaunis tasapaino. Ruoka- ja viiniparitukset
Sjalottiomenasiiderietikka 20cl - Domaine Flaguerie

Sjalottiomenasiiderietikka 20cl - Domaine Flaguerie

Flaguerie-omenaviinietikka on orgaanisen omenasiiderin etikkamuunnoksen tulos. Tämä luonnollinen etikka kypsyy useita kuukausia tammitynnyreissä ennen pullotusta ilman suodatusta. Pullon pohjalle saattaa muodostua etikkamamma. Flaguerie-omenaviinietikkaa on rikastettu salottisipulilla. Bruttopaino: 490 g / 1,08 lb 12 kappaleen kartongin paino: 6 kg / 13,23 lb Happamuustaso: 5° Jäännösalkoholi: <0,5°
Cocktailit - Cocktail La Piña

Cocktailit - Cocktail La Piña

Löydä Piña Coladan henki tässä tyylikkäässä variaatiossa tästä aurinkoisesta cocktailista. Kookoslikööri ja ranskalainen ananas-siirappi saavat uuden ulottuvuuden kahden rommin yhdistelmästä. NOTA BENE : Kuuluisa merirosvo Roberto Cofresi oli Piña Coladan pioneeri ja legendan mukaan myös sen keksijä. Hän tuotti nimittäin litroittain tätä cocktailia tarkoituksenaan innostaa miehistöään. Profiili: Herkullinen, hienostunut, makea ja hedelmäinen. Aste; 14,6% alk. Ainesosat: Maison Ferrandin rommi Maatalousrommi Ranskalainen kookoslikööri Kookosvesi Ranskalainen ananas-siirappi Itse valmistettu hapottaja
Mâcon-villages Chardonnay

Mâcon-villages Chardonnay

Kultainen keltainen väri, kirkas. Sitrus-, kukka- ja valkoisten hedelmien vivahteet mantelin sävyillä. Gourmand ja muotoiltu, maku on raikas ja elegantti lopetus.